Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Κορωνοϊός: Πτώση στις πωλήσεις αποσμητικών και αύξηση στων παγωτών

Η πανδημία έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούν, τουλάχιστον τόσο συχνά, αποσμητικό.   

Στον αντίποδα, ακριβώς επειδή οι περισσότεροι μένουν σπίτι, επιλέγουν να περνούν τα βράδια τους χαλαρά με ταινία και παγωτό.

  Η εταιρεία καταναλωτικών αγαθών Unilever δήλωσε την Πέμπτη ότι η ζήτηση για είδη προσωπικής φροντίδας έχει μειωθεί.

Οι πωλήσεις παγωτού που καταναλώθηκαν στο σπίτι αυξήθηκαν κατά 15% το πρώτο εξάμηνο του έτους και οι πωλήσεις είναι ακόμη υψηλότερες στο 26% μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, δήλωσε η Unilever την Πέμπτη.

 

Tags
Back to top button