Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός - Πάτρα: Απαγορευτικά κιγκλιδώματα στο Νότιο Πάρκο

Κι όμως ήρθε η εποχή που τα κάγκελα ξαναμπήκαν στο θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας κι απέκλεισαν τους κατοίκους της πόλης από τη θάλασσα. Κι αυτό γιατί ο συνωστισμός από οσους επιθυμούσαν να κάνουν τη βόλτα τους στο πάρκο τις ημέρες των απαγορεύσεων του κορωνοϊού οδήγησε τις αρχές στον αποκλεισμό της διέλευσης.

Έτσι, από το περασμένο Σάββατο 4 Απριλίου και για 14 ημέρες θα απαγορεύεται η διέλευση από το Νότιο πάρκο και την πλάζ από τις  14:00 το μεσημέρι ως τις 8:00 το πρωί της επόμενης από Δευτέρα και έως Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο καθ ' όλο το 24ωρο.

 

Tags
Back to top button