Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-Νοσοκομείο «Σωτηρία»: Δυο ασθενείς αρνούνται να δισωληνωθούν-Παρέμβαση Εισαγγελέα

Συνεχίζονται τα περιστατικά με ασθενείς που δεν επιθυμούν να διασωληνωθούν στα νοσοκομεία. Αυτή τη φορά δυο γυναίκες 41 και 56 ετών αρνήθηκαν να εισαχθούν στις ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, σύμφωνα με το STAR, η μια 56χρονη ασθενής αρνείται επίμονα να διασωληνωθεί, καθώς επικαλείται εκκλησιαστικούς λόγους. Οι γιατροί απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία να παρέμβει ώστε να διασωληνωθεί καθώς κινδυνεύει η ζωή της. Ωστόσο, ο Εισαγγελέας απεφάνθει ότι δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι.

Σοκάρει η ανάρτηση γιατρού με την ακτινογραφία της 41χρονης ανεμβολίαστης εγκύου που γέννησε με καισαρική και διασωληνώθηκε

Το πρόβλημα είναι το νομικό κενό που υπάρχει σχετικά με την διασωλήνωση. Δεν υπάρχει σαφής κατανόηση από τους γιατρούς για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να μην βρεθούν κατηγορούμενοι στο τέλος, την ώρα που προσπαθούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Ακόμα και αν υπογράψει ο συνοδός που βρίσκεται με τον ασθενή, οι γιατροί δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διασωλήνωση.

Tags
Back to top button