Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Κορωνοϊός - Κοινή προσευχή: Συμφώνησε ο Βαρθολομαίος στο αίτημα του Πάπα

Προσευχή από το πατριαρχικό παρεκκλήσιο του αγίου Ανδρέα απηύθηνε ανήμερα του Ευαγγελισμού, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, ζητώντας το έλεος και τη βοήθεια του Θεού στην κρίση την οποία διέρχεται η ανθρωπότητα που δοκιμάζεται απο τον κορωνοϊό.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πάπα Φραγκίσκου ο οποίος κάλεσε την περασμένη Κυριακή τους Χριστιανούς ηγέτες αλλά και όλους τους Χριστιανούς ανά τον κόσμο το μεσημέρι της ημέρας του Ευαγγελισμού να πουν όλοι μαζί, ο καθένας από τον τόπο και την οικία του, το “Πάτερ Ημών”.

Μαζί με λίγα μέλη της πατριαρχικής αυλής, ο κ. Βαρθολομαίος προσευχήθηκε για την υγεία όλου του κόσμου, αιτούμενος τη βοήθεια του Θεού στη δύσκολη αυτή περίοδο εξαιτίας της πανδημίας.

 

Tags
Back to top button