Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κορονοϊός-Ισπανία: Ο χαμηλότερος αριθμός νέων θανάτων εδώ και 1,5 μήνα

Η Ισπανία κατέγραψε 268 νέους θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες, στον χαμηλότερο ημερήσιο αριθμό νεκρών της επιδημίας εδώ και έξι εβδομάδες, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών της επιδημίας COVID-19 ανέρχεται σε 24.543.

Ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 518 κατά το τελευταίο 24ωρο σε σύνολο 213.435.

Συρρικνώθηκε η οικονομία

Η ισπανική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 5,2% το πρώτο τρίμηνο του έτους, με το μεγαλύτερο ρυθμό με βάση τα καταγεγραμμένα στοιχεία, λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Τα στοιχεία του εθνικού στατιστικού ινστιτούτου της χώρας είναι τα χειρότερα από τότε που άρχισαν να καταρτίζονται οι σχετικές χρονοσειρές το 1970 και ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών για συρρίκνωση 4,4% έναντι του προηγούμενου τριμήνου.

Tags
Back to top button