![Κορονοϊός - Βρετανία: Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί](https://pro-news.gr/images/posts/April 2020/koronoios-bretania-kseperasan-toys-10000-oi-nekri.webp?d9154a350d56a4c92f5a32cb6ad16fa8)
Περισσότεροι από 600 νέοι θάνατοι, οι οποίοι αποδίδονται σε επιπλοκές του κορονοϊού, καταγράφηκαν στη Μεγάλη Βρετανία τις τελευταίες 24 ώρες.
Τους 10.000 ξεπέρασαν οι θάνατοι στη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι αποδίδονται σε επιπλοκές του κορονοϊού.
Τις τελευταίες 24 ώρες, καταγράφηκαν περισσότεροι από 600 θάνατοι στη Βρετανία.
Μπόρις Τζόνσον: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Μέσα σε όλα αυτά, εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός θα συνεχίσει τη θεραπεία, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από τον κορονοϊό, στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία στο Τσέκερς, σύμφωνα με τη Ντάουνινγκ Στριτ.
«Ο πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να συνεχίσει την αποκατάστασή του στο Τσέκερς» δήλωσε εκπρόσωπός του σύμφωνα με το Reuters.
Με τη συμβουλή της ιατρικής του ομάδας, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει αμέσως στα καθήκοντά του.
Ο κ. Τζόνσον, αλλά και η έγκυος σύντροφός του, ευχαρίστησαν το προσωπικό του νοσοκομείου St. Thomas.