Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ασθενής στο Θριάσιο ανάρρωσε - Έζησε ένα μικρό θαύμα

Ύστερα από 17 ημέρες νοσηλείας ο ασθενής, φορέας του κορονοϊού, Αλέξης Αλεξίου, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

O Αλέξης Αλεξίου εκτός από τον κορονοϊό έπασχε από γρίπη Β και από πνευμονία, με τους γιατρούς να του λένε ότι «έπεσε από την Ακρόπολη και σηκώθηκε όρθιος». Ο κ. Αλεξίου εξαίρει το έργο των γιατρών και των νοσηλευτών, ενώ αναφέρει ότι υπάρχουν και οι ασθενείς με κορονοϊό που απελπίζονται. Μάλιστα, ένας από αυτούς άρχισε να κάνει κακές σκέψεις και τον έσωσαν οι νοσοκόμες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αλέξη Αλεξίου: «ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα (θυμίζω γρίπη Β, σοβαρή πνευμονία και covid19 ταυτόχρονα!!!) όμως η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων - τραπεζοκόμων - καθαριστριών του Θριάσειου Ελευσίνας! Πάντα με χαμόγελο, αγάπη και περισσή φροντίδα με πενιχρούς μισθούς! Χωρίς την αγάπη, τις χιλιάδες ευχές γνωστών και αγνώστων, το κουράγιο των δικών μου ανθρώπων δεν θα είχε κερδηθεί αυτή η μάχη των μαχών. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε. Όμως κάποιοι απελπίζονται. Ένα παλικάρι δίπλα μου πήγε να πηδήξει και τον έσωσαν οι ηρωίδες νοσοκόμες! Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από σήμερα μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπίτι! Ο διευθυντής της πνευμολογικής κλινικής είπε κατά λέξη: «Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη έκανε 5 τούμπες και σηκώθηκε όρθιος!» Αυτό θέλω να πω σε όσους νοσηλεύονται και τους οικείους τους: ΚΟΥΡΑΓΙΟ θα δείτε και εσείς το φως σύντομα! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (αν κάπνιζα ίσως δεν θα ζούσα τώρα με 3πλο χτύπημα) και οπωσδήποτε ΕΜΒΟΛΙΟ γρίπης! Αυτά για τώρα. Θα επανέλθω με υλικό πολύ δυνατό! Δεν είναι ακόμη η ώρα...».

Tags
Back to top button