Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊος - Ακόμα 5 κρούσματα στην Ν. Σμύρνη Λάρισας

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν μετά και την ιχνηλάτηση θετικού κρούσματος στην περιοχή της Ν. Σμύρνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το θετικό κρούσμα βρέθηκαν συνολικά 8 επαφές και μέχρι στιγμής έχουν δώσει δείγμα 6 από αυτές (ένα ήταν αρνητικό), μεταδίδει το onlarissa.gr . Αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα και για τα άλλο δύο άτομα.

Τα κρούσματα ανεβαίνουν πλέον στα 30. Να σημειωθεί πως σε κατ’ οίκον καραντίνα στη Λάρισα βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και ένας Ρομά, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα από τη Αθήνα.

Στη Λάρισα καταγράφηκαν επιπλέον 4 θετικά κρούσματα, ανέφερε κατά τη ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς το Σάββατο. 

Ανέφερε επίσης πως τα κρούσματα αυτά μαζί με τα 21 και τους 29 ελέγχους που έχουν γίνει δίνουν τη συνολική εικόνα 362 τεστ, 25 θετικά κρούσματα.

Ακόμα ενημέρωσε ότι αποφασίστηκε η αύξηση αριθμού των λαϊκών αγορών από τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα στην Αττική να είναι πλέον σε λειτουργία 222. Ανακοίνωσε προσέτι ότι αναστέλλονται για 10 ημέρες, τέσσερις λαϊκές σε όλη την Ελλάδα.

«Είμαστε σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και ξεκαθάρισε πως τα πάντα παραμένουν οριακά, αναφέροντας ότι τα δεδομένα σταθμίζονται σε 12ωρη βάση.

Επίσης, επισήμανε πως «ο βαθμός επιφυλακής και εγρήγορσης είναι υψηλός».

Διαμήνυσε ότι τώρα είναι η ώρα που πρέπει να δείξουμε την υπομονή που χρειάζεται και τόνισε ότι μέχρι τις 27 Απριλίου πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στην προσπάθεια.

Δεύτερη μέρα καραντίνας

Με αστυνομική παρουσία σε συγκεκριμένα σημεία εξελίσσεται η δεύτερη ημέρα καραντίνας στο τμήμα της συνοικίας Νέα Σμύρνη, στη Λάρισα.

Η νύχτα κύλησε χωρίς να καταγραφούν προβλήματα, ενώ στην ευρύτερη συνοικία πραγματοποιούνται απολυμάνσεις, σύμφωνα με το larissanet.gr.

 

Το Σάββατο θα αναπτυχθούν οι υποδομές ώστε να υπάρξει τροφοδοσία των κατοίκων που βρίσκονται υπό περιορισμό.

Tags
Back to top button