Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kόρινθος: Ιρακινός αποπειράθηκε να βιάσει δύο περαστικές γυναίκες

Δυο επιθέσεις σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών που επέστρεφαν πεζή στα σπίτια τους στην πόλη της Κορίνθου έκανε ένας 38χρονος υπήκοος Ιράκ στην Κόρινθο, τα ξημερώματα της Κυριακής, και τις χτύπησε προσπαθώντας να τις εξαναγκάσει να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί του παρά την θέλησή τους!

Για καλή τους τύχη, οι δυο γυναίκες κατάφεραν να του ξεφύγουν και η μια από αυτές, που είναι αλλοδαπή, έτρεξε πανικόβλητη στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε τι συνέβη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τα χαρακτηριστικά του επίδοξου βιαστή. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν προσαγωγές υπόπτων από την περιοχή όπου έγινε η απόπειρα και, μεταξύ αυτών, ήταν ο Ιρακινός που η ταραγμένη γυναίκα αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Λίγο αργότερα, έφτασε στην Ασφάλεια και η δεύτερη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε και αναγνώρισε με σιγουριά τον 38χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που διέταξε την κράτησή του.

Tags
Back to top button