Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορινθία-Σύζυγος παλαιοχριστιανού "Φοβάμαι για την οικογένεια μου" (Βίντεο)

Άφαντοι συνεχίζουν να είναι η μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» από την Κορινθία, ενώ ο 45χρονος πατέρας είναι πλέον ελεύθερος μέχρι τη δίκη του και ο 15χρονος γιος του βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων».

Η Σεβαστή, η σύζυγος του 45χρονου πατέρα των «παλαιοχριστιανών», μίλησε μέσω του δικηγόρου της στο Mega και υπογράμμισε πως την ερχόμενη Τρίτη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο.

«Έχω φόβο για την οικογένειά μου. Θέλω μόνο να την προστατεύσω. Δεν κρύβομαι. Ποτέ δεν παρανόμησα. Είμαι σε ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά ασφαλής. Όλο αυτό που συμβαίνει δεν μου κάνει καλό», είπε.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δεν εκκρεμεί κάποιο ένταλμα σύλληψης εις βάρος της συζύγου του 45χρονου: «Θέλει να προστατεύσει την οικογένειά της. Δεν γνωρίζω πού βρίσκεται, αλλά μπορώ να μεταφέρω ότι είναι ασφαλής και ότι τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Την Τρίτη θα είναι εκεί».

«Είναι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τη δημοσιότητα και την Αστυνομία. Δεν είχαν παραβατική διάθεση στο παρελθόν. Αυτό προφανώς και τους κάνει να φοβούνται. Θέλουν να τελειώσουν αυτό το ζήτημα, να εκδικαστεί η υπόθεση και από εκεί και πέρα να κυλήσουν όλα ομαλά για την οικογένειά τους» δήλωσε ο δικηγόρος.

Tags
Back to top button