Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Πολάκη-Πλεύρη στη βουλή για την προανακριτική κατά Νίκου Παππά

Η φράση του Παύλου Πολάκη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής κατά του Νίκου Παππά, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη του δοσιλογισμού και του μαυραγοριτισμού προκάλεσε την άγρια κόντρα του με τον Θάνο Πλεύρη, η οποία προκάλεσε και την παρέμβαση του Χαράλαμπου Αθανασίου που εκτελούσε χρέη προέδρου.

Κόντρα Κούγια-Πολάκη: Στα δικαστήρια για την ανάρτηση στο Facebook

«Τολμάτε εσείς, η παράταξη του δοσιλογισμού και του μαυραγοριτισμού να μιλήσει σε μας για διαφθορά και διαπλοκή. Και να είστε σίγουροι ότι η δεύτερη φορά θα είναι πολύ αλλιώς από την πρώτη», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανιών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θάνος Πλεύρης, ως αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος πήρε τον λόγο, θυμήθηκε τον μύθο του Αισώπου με τον χοίρο και το λιοντάρι κι απάντησε: «Να μας πει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν η έκφραση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη του δοσιλογισμού και του μαυραγοριτισμού εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς που από το 3% πήρατε ένα ποσοστό που το παίρνει η Νέα Δημοκρατία στις κακές περιόδους πρέπει να μάθετε ότι ούτε απειλές δεχόμαστε και επιτέλους να μάθετε ότι είστε η παράταξη που έβλαψε περισσότερο απ’ όλες τη Δημοκρατία κι αυτόν εδώ τον τόπο στα τέσσερα χρόνια άθλιας διακυβέρνησής σας».

Ο Παύλος Πολάκης ξεκαθάρισε ότι δεν ανακαλεί τίποτα απ’ όσα είπε, λέγοντας: «Χοίροι και γουρούνια είναι αυτοί που στα νιάτα τους συμμετείχαν σε πορείες της Χρυσής Αυγής, όπως εσείς, και τώρα το παίζετε δημοκράτης. Δεν ανακαλώ τίποτα. Η ιστορία έχει καταγράψει σε ποια πλευρά του ποταμού στάθηκαν οι δυο παρατάξεις που ιστορικά υπάρχουν στην Ελλάδα από την απελευθέρωσή της. Υπάρχει η παράταξη των Κολωκοτρώνηδων και των Μακρυγιάννηδων, η παράταξη των Βελουχιώτηδων, η παράταξη του Πολυτεχνείου και υπάρχει η παράταξη των Κοτσαμπάσηδων και των Προεστών, υπάρχει η παράταξη των συνεργατών και του Τσολάκογλου, της Κατοχής και των Γερμανών, υπάρχει η παράταξη που από τη μήτρα της βγήκαν οι χουντικοί της 7ετίας κι αυτά τα δυο στρατόπεδα είναι που συγκρούονται στην ελληνική κοινωνία. Άλλο εκφράζετε εσείς, άλλο εμείς».

 Η τοποθέτηση του κ. Πολάκη προκάλεσε την παρέμβαση του Χαράλαμπου Αθανασίου. 

 

Tags
Back to top button