Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κομμωτήριο απαγορεύει την είσοδο σε όσους έχουν κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

 Κομμωτήριο στην Αυστραλία απαγορεύει την είσοδο σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Το κομμωτήριο στην Αυστραλία έχει προκαλέσει σάλο καθώς σύμφωνα με τη «Mirror», η ιδιοκτήτρια Yazmina Jade Adler υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιθανό να μεταδώσουν ασθένειες σε πελάτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Όπως γράφει στη σελίδα του κομμωτηρίου στο Instagram: «Δεν είμαστε το κομμωτήριο σας, αν έχετε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού. Η ασφάλεια του προσωπικού μας και των πελατών μας είναι η προτεραιότητα μας».

Tags
Back to top button