Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Κομισιόν για δηλώσεις Σημίτη: «Η θέση της Ελλάδας στην €ζώνη είναι διασφαλισμένη»

Η θέση της Ελλάδας στην «καρδιά» της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι διασφαλισμένη ανέφερε στο «Euractiv.com» εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «απαντώντας» στους ισχυρισμούς του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ότι η χώρα θα αναζητήσει σύντομα νέα βοήθεια από την ΕΕ.

«Δεν απαντούμε σε σχόλια. Η Ελλάδα ολοκλήρωσε επιτυχώς το τριετές πρόγραμμα σταθερότητας τον περασμένο Αύγουστο» απάντησε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής στην ερώτηση του «Euractiv» για τις δηλώσεις Σημίτη. «Η θέση της στην καρδιά της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι διασφαλισμένη» συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος της ΕΕ αναφέρθηκε επίσης και στην πρόσφατη έκθεση της Επιτροπής, αναφέροντας ότι το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2019 διασφαλίζει τον στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ.

Τις δηλώσεις του ευρωπαίου αξιωματούχου επιβεβαιώνουν και άλλες πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις για νέο πρόγραμμα διάσωσης στην Ελλάδα.

 

 

 

Tags
Back to top button