Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Κολωνία: Επεισόδια σε διαδηλώσεις κατά του AfD – 2 αστυνομικοί τραυματίες (εικόνες)

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων στην Κολωνία, κατά του κόμματος AfD, που κάνει συνέδριο στην πόλη ενόψει των εκλογών στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, διαδηλωτές πυρπόλησαν ένα περιπολικό. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Reuters ότι η κατάσταση είναι σχετικά επιθετική σε κάποιες περιοχές της Κολωνίας. Στους δρόμους της πόλης έχουν βγει πάνω από 4.000 αστυνομικοί, κάποιοι έφιπποι, καθώς αναμένεται να διαδηλώσουν περίπου 50.000 άτομα κατά του ξενοφοβικού κόμματος, ανάμεσά τους 1.000 σκληροπυρηνικοί αριστεροί ακτιβιστές.

Το δίκτυο n-tv μετέδωσε εικόνες από τη στιγμή που περίπου 50 άτομα συγκρούστηκαν με έφιππους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να κρατήσουν τους διαδηλωτές μακριά από το ξενοδοχείο στο οποίο γίνεται το συνέδριο του AfD. Περίπου 100 άνθρωποι προσπάθησαν να σπάσουν τις γραμμές της αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με την Die Welt έξω από το ξενοδοχείο 50-60 άτομα τοποθέτησαν ποδήλατα, προσπαθώντας να εμποδίσουν τους συνέδρους να φτάσουν εκεί.

Tags
Back to top button