Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κολομβία: Τον έστειλαν ζωντανό στο νεκροτομείο και δεν τον άφηναν να φύγει (φωτό)

Νοσοκομείο στην Κολομβία διαπίστωσε το θάνατο ενός 67χρονου άντρα και έστειλε τη σορό του στο νεκροτομείο.

Ο Χουάν Μουνιόζ Ρομέρο ανακηρύχθηκε νεκρός αφού εισήχθη στην κλινική Las Penitas με προβλήματα εξαιτίας της υψηλής πίεσης.

Η οικογένειά του απαιτούσε να δει τον νεκρό, αλλά οι γιατροί αρνήθηκαν, εξαιτίας των μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η κόρη του Ρομέρο, όμως, παράκουσε και μπήκε κρυφά στο νεκροτομείο, μόνο για να βρει τον πατέρα της να αναπνέει και να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την κόρη του, ακόμα και τότε οι γιατροί επέμεναν ότι ο Ρομέρο είναι νεκρός και πως ότι έβλεπε η θυγατέρα του δεν ήταν παρά μια φυσιολογική αντίδραση του σώματος του μακαρίτη.

Όπως ανέφερε ο γιος του Ρομέρο σε τοπική εφημερίδα, η αδερφή του, ευτυχώς, δεν πίστεψε τους γιατρούς και ζήτησε τη μεταφορά του πατέρα της σε άλλη κλινική.

Δυστυχώς, «όλη αυτή η ώρα στο νεκροτομείο τον επηρέασε και του προκάλεσε ισχαιμία» μια σοβαρή κατάσταση εξαιτίας της έλλειψης αίματος στα κύρια όργανα.

Τελικά, ο Ρομέρο μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για θεραπεία και η οικογένεια τώρα σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της κλινικής.

Tags
Back to top button