Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλεισμένοι σε πλέξιγκλας! Έτσι θα κάνουν μπάνιο οι Ιταλοί λόγω κορωνοϊού; (βίντεο)

Ένα περίεργο και αμφισβητήσιμης πρακτικότητας σχέδιο φαίνεται πως επεξεργάζονται στην Ιταλία όσον αφορά τα καλοκαιρινά μπάνια.

Η Ιταλία είναι από τις χώρες που δέχτηκαν από τα πιο ισχυρά πλήγματα με χιλιάδες νεκρούς και την οικονομία να κλυδωνίζεται. Ενόψει καλοκαιριού λοιπόν οι Ιταλοί επεξεργάζονται τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να σωθεί η σεζόν.

Σύμφωνα με τη La Stampa το πλάνο μπορεί να θυμίζει λίγο επιστημονική φαντασία αλλά μπορεί να εμφανιστεί στις παραλίες και τα μαγαζιά της χώρας.

Ατελείωτες σειρές από ομπρέλες και ξαπλώστρες πάνω στην άμμο, σ μέσα σε ασκεπή κουτιά από πλεξιγκλάς, όπου θα χωράει ένα ζευγάρι ή μια ολιγομελής οικογένεια, προστατευμένοι από τους… ιούς και τα μικρόβια των διπλανών τους.

Κάθε τέτοιο διάφανο κουτί θα βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον τριών μέτρων από τα παρακείμενα και, φυσικά, ο κόσμος θα απαγορεύεται να βγαίνει όποτε του καπνίσει προκειμένου να συνωστίζεται στο μπαρ και στο εστιατόριο της οργανωμένης ακτής.

Οι «ένοικοι» του κάθε κουβουκλίου θα παραγγέλνουν από το κινητό και ένας σερβιτόρος με μάσκα και γάντια θα τους φέρνει την παραγγελία με τους καφέδες, τα αναψυκτικά και τα σνακ. Όσο για το πώς θα αποφευχθεί μια ομαδική «έξοδος» στη θάλασσα, λύνεται εύκολα αν αναλογιστούμε τους «τροχονόμους» των σούπερ μάρκετ. Φαντασία να υπάρχει και όλα γίνονται…

Όπως αναφέρει το άρθρο της La Stampa η ιδέα ανήκει σε μια εταιρία από τη Μόντενα, που προμηθεύει ήδη με διαφανή παραπετάσματα μπαρ και εστιατόρια της χώρας και τώρα σκέφτηκε να επεκτείνει την ιδέα στις παραλίες. Η κυβέρνηση Κόντε την εξετάζει σοβαρά και δύο αρμόδιες γυναίκες υφυπουργοί, Τουρισμού και Υγείας, τη βρίσκουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Κάτι παρόμοιο ενδεχομένως να παρουσιαστεί και στα εστιατόρια στα τραπέζια των οποίων θα μπουν διαχωριστικά τζάμια ώστε οι θαμώνες να βρίσκονται όσο κοντά αλλά και… όσο μακριά χρειάζεται.

Tags
Back to top button