Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη-Επίθεση σε σχολείο: Όσα αναφέρει ο 17χρονος που χτυπήθηκε από το σφυρί του Γεωργιανού (Βίντεο)

Βγήκε από το νοσοκομείο, ο 17χρονος μαθητής που δέχθηκε επίθεση με σφυρί  σε σχολείο στην Κυψέλη από αδελφό συμμαθητή του, ο οποίος μάλιστα τραυμάτισε και τον διευθυντή του Λυκείου όταν εκείνος προσπάθησε να τους χωρίσει.

Περιγράφοντας, τις τρομακτικές στιγμές που έζησε, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο μαθητής ανέφερε ότι δέχθηκε την επίθεση κατά την πρώτη ώρα του μαθήματος. «Άρχισα να τρέχω στις σκάλες προς το γραφείο του διευθυντή και με ακολουθούσε κρατώντας το σφυρί. Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε», επισήμανε ο 17χρονος.

Δεν γνώριζε τον θύτη ο 17χρονος, αλλά μόνο τον αδελφό του


Σε ερώτηση πόσες φορές τον χτύπησε ο Γεωργιανός, ο μαθητής τόνισε πως δεν θυμάται. Ανέφερε πως έπεσε κάτω στο πάτωμα, δεν λιποθύμησε όμως και ότι ήρθε ο διευθυντής του σχολείου να τον βοηθήσει.

Επίσης, ο μαθητής είπε ότι δεν γνώριζε τον θύτη ούτε και τον λόγο της επίθεσης, αλλά μόνο τον αδελφό του με τον οποίο είναι συμμαθητές.

 

Tags
Back to top button