Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κινέζος καθηγητής είπε πως η Κίνα “έβγαλε” τον Μπάιντεν και το βίντεο εξαφανίστηκε

Σε ένα βίντεο που διαδόθηκε στο διαδίκτυο, αλλά αργότερα αφαιρέθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, ένας Κινέζος καθηγητής οικονομικών μιλά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Donald Trump και τον Joe Biden. Η ουσία όσων λέει είναι ότι η Κίνα, μαζί με τους συμμάχους στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξασφάλισαν ότι ο Μπάιντεν κέρδισε τις εκλογές καθώς είναι πολύ πιο ευνοϊκός για την Κίνα.

Το βίντεο έχει προσελκύσει την προσοχή του Tucker Carlson στο Fox News.

Ο Κινέζος καθηγητής περιγράφει πώς, πριν από την διοίκηση του Τραμπ, υπήρχαν άνθρωποι στα κορυφαία κλιμάκια των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά μετά το 2016, τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Τραμπ δεν μπορούσε να ελεγχθεί. Ο Carlson πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί πολιτικοί εδώ και καιρό ήταν τόσο απρόθυμοι να δράσουν εναντίον της Κίνας.

Όταν ο Τραμπέγινε ανυπέρβλητο εμπόδιο, η αμερικανική ελίτ άρχισε να εργάζεται για να τον αντικαταστήσει στις εκλογές.

 

 

Tags
Back to top button