Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κιμ Γιονγκ Ουν: Πιο αδύνατος από ποτέ - Τι λένε κυβερνητικοί αξιωματούχοι

Πιο αδύνατος από ποτέ δείχνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 37χρονος ηγέτης της Βόρειας Κορέας εμφανίστηκε αισθητά αδύνατος στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το Κορεατικό Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA), οι οποίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης του κυβερνώντος κόμματος.

Η συνάντηση, στην οποία κυβερνητικοί αξιωματούχοι συζήτησαν ώστε «να καθοδηγήσουν τον αγώνα του Κόμματός μας και του λαού μας στο επόμενο στάδιο της νίκης», έρχεται την ώρα που η Βόρεια Κορέα παλεύει με οικονομικές κρίσεις που προκαλούνται από τα lockdown, τις κυρώσεις για το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων της και τις φυσικές καταστροφές.

Έρχεται επίσης καθώς η Βόρεια Κορέα σηματοδοτεί τη 10η επέτειο από την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κιμ μετά τον θάνατο του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, το 2011.

Κιμ Γιονγκ Ουν: Το βίντεο με τα όσα ισχυρίζονται ότι υπομένουν οι γυναίκες στο στρατό του

 

Πάντως, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι επέμειναν ότι ο δεσπότης τρώει λιγότερο «για χάρη της χώρας» καθώς αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις τροφίμων και ισχυρίστηκαν ότι ο Κιμ είναι υγιής, με τις εικασίες για την υγεία του να έχουν ξεκινήσει νωρίτερα φέτος εν μέσω ειδήσεων ότι είχε χάσει πάνω από 40 κιλά, όπως γράφει η Daily Mail.

Ο Κιμ τον Οκτώβριο είχε πει στους πολίτες ότι πρέπει να αναμένουν πως θα τρώνε λιγότερο φαγητό έως ότου η χώρα ανοίξει ξανά τα σύνορά της με την Κίνα το 2025, παρά το γεγονός ότι η Διεθνής Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ εκτιμά πως η Βόρεια Κορέα έχει έλλειψη περίπου 860.000 τόνων φαγητού, μόνο φέτος.

Ένας κάτοικος της Βόρειας Κορέας, μιλώντας στο ίδιο μέσο είπε πως: «Το να μας λένε να υπομείνουμε κακουχίες μέχρι το 2025 είναι το ίδιο με το να μας λένε να πεθάνουμε από την πείνα».

Tags
Back to top button