Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Μετά από το «ναυάγιο» με τον Τραμπ στρέφεται στον Πούτιν

Η πραγματοποίηση μίας τέτοιας συνάντησης κορυφής συζητήθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στην Βόρεια Κορέα κατά την συνάντησή του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, είχε μεταδώσει νωρίτερα το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Βόρεια και Νότια Κορέα ξεκινούν νέες συνομιλίες

Η Βόρεια και η Νότια Κορέα συμφώνησαν στη διάρκεια μιας συνάντησης υψηλού επιπέδου που είχαν σήμερα να διεξαγάγουν συνομιλίες αργότερα αυτόν τον μήνα για στρατιωτικά θέματα και επανασυνδέσεις οικογενειών που είχαν χωριστεί από τον πόλεμο της Κορέας, αναφέρεται σε κοινή δήλωσή τους.

Οι στρατιωτικές συνομιλίες θα διεξαχθούν στις 14 Ιουνίου στη βόρεια πλευρά του συνοριακού χωριού Πανμουντζόμ στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που κόβει τη χερσόνησο στα δυο.

Οι συνομιλίες για την επανένωση των οικογενειών που είχαν χωριστεί από τον πόλεμο του 1950-53 ο οποίος έληξε με εκεχειρία, χωρίς να υπογραφεί συνθήκη ειρήνης, θα διεξαχθούν στις 22 Ιουνίου στο θέρετρο Όρος Κουμγκάνγκ βόρεια των συνόρων, αναφέρεται στη δήλωση.

Tags
Back to top button