Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιλκίς: Τεράστια χασισόδεντρα στην αυλή σπιτιού 52χρονου

Τεραστίων διαστάσεων ήταν τα δενδρύλλια κάνναβης που είχε αφήσει άθικτα στην αυλή του σπιτιού του ένας 52χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, καθώς είχε ξεριζώσει άλλα τέσσερα για να τα αποξηράνει.

Τα ύψους τεσσάρων (!) μέτρων χασισόδεντρα που καλλιεργούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με αποσπάσματα δενδρυλλίων βάρους 725 γραμμαρίων και τα τέσσερα προς αποξήρανση, που είχαν συνολικό βάρος δυο κιλών και 650 γραμμαρίων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
 

Tags
Back to top button