Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλλιθέα λόγω αγώνα δρόμου

Η Ελληνική Αστυνομία, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Καλλιθέας, λόγω διεξαγωγής νυχτερινού αγώνα δρόμου.

Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «5ος Νυχτερινός Αγώνας ¨Kallithea Night Run 2021», το Σάββατο 23/10/2021, θα πραγματοποιηθούν οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς περιοχής Δήμου Καλλιθέας, ως εξής:

  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 19:00 - 22:00 στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος (παλαιά Παραλιακή) και της οδού Σκίππη-Σκρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Προσωρινή απαγόρευση της στάσης - στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 16:00 - 22:00 στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), στην πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα και στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος (παλαιά Παραλιακή) και της οδού Πεισιστράτους.

Η ΕΛΑΣ κάνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Tags
Back to top button