Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηφισιά: Χειροπέδες στον εγγονό γνωστού πρώην υπουργού για επίθεση και ληστεία

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον εγγονό γνωστού πρώην υπουργού ο οποίος μαζί με την παρέα του επιτέθηκε και λήστεψε έναν 15χρονο και έναν 19χρονο στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (11/10) όταν τα δύο θύματα ενημέρωσαν μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ότι έπεσαν θύματα κλοπής από ομάδα νεαρών στο άλσος Συγγρού.

Καλαμάτα: Θαρραλέος περαστικός απέτρεψε ληστεία και βοήθησε στη σύλληψη του δράστη

Ειδικότερα, όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς, ομάδα τεσσάρων νεαρών οι οποίοι καθόντουσαν σε κιόσκι τους προσέγγισαν και με απειλή γυάλινου μπουκαλιού τους ζήτησαν να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Ο 15χρονος και ο 19χρονος τους έδωσαν το ποσό που διέθεταν και συγκεκριμένα τρία με πέντε ευρώ και στη συνέχεια τους άφησαν να φύγουν.

Οι δύο νεαροί περιέγραψαν στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους δράστες και εκείνοι με τη σειρά τους κινήθηκαν στην περιοχή προκειμένου να τους εντοπίσουν. Όπως και έγινε. Λίγη ώρα αργότερα οι νεαροί ληστές βρέθηκαν στο Άλσος στην Πλατεία Πλατάνων, μεταξύ των οποίων ο 15χρονος εγγονός γνωστού πρώην υπουργού, ένας 18χρονος μαζί με τον 14χρονο αδερφό του και ένας ακόμη 18χρονος.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς όπου δύο εξ αυτών, ανάμεσά τους και ο εγγονός του τέως υπουργού, αναγνωρίστηκαν από τα θύματα που βρέθηκαν στο Τμήμα μαζί με τους κηδεμόνες τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Tags
Back to top button