Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Η ζήλια ήταν ο λόγος για το φονικό με καραμπίνα από πρώην αστυνομικό (φωτό)

Η ζήλια ήταν αυτή που τελικά όπλισε το χέρι του 62χρονου πρώην αστυνομικού, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα την 55χρονη γυναίκα του στην Κέρκυρα.

Η Αμαλία Κουρή ήταν μια κατ’ομολογία φίλων και συγγενών μια αρκετά εμφανίσιμη γοητευτική γυναίκα την οποία ο 62χρονος πρώην αστυνομικός είχε ερωτευτεί παράφορα. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της η γυναίκα είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε δύο παιδιά. Ένα από τον πρώτο της γάμο και έναν από τον δεύτερο. H ζωή τους στην Κέρκυρα ήταν αρκετά αξιόλογη, όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν την άτυχη Αμαλία και τον συνταξιούχο αστυνομικό.

Το αίσθημα της ζήλιας όμως που ένιωθε ο συνταξιούχος αστυνομικός για τη γυναίκα του όπως αναφέρουν  άτομα από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης 55χρονης γυναίκας,κάθε φορά που εκείνη γινόταν αποδέκτης κομπλιμέντων, γινόταν όλο και πιο έντονο με τους καυγάδες του ζευγαριού να είναι συχνοί.

Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και το πρωί της Παρασκευής ύστερα από ακόμη έναν έντονο διαπληκτισμό ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός πήρε την καραμπίνα και σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 62χρονος μετά από λίγη ώρα, παρουσιάστηκε εκούσια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, όπου και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο ο 62χρονος πυροβόλησε την 56χρονη. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας. Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Tags
Back to top button