Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεχριές: Αγανακτισμένος πολίτης τα βάζει με τον Χαρδαλιά

 στην Κόρινθο με την επιχείρηση της Πυροσβεστικής να είναι μεγάλη. Έχουν οικισμοί, μία κατασκήνωση και ενός οικοτροφείου για άτομα με αναπηρίες που λειτουργεί στην περιοχή.

Στο σημείο έφτασε το μεσημέρι και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής για να συντονίσουν το έργο της κατάσβεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα όταν έφτασε στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς, βγήκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε και απάντησε σε κάποιον που ζητούσε «ένα ακόμα αεροπλάνο» ότι «αυτή τη στιγμή η διαχείριση γίνεται όπως πρέπει από το κέντρο» και ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο.

Τότε ένας πολίτης πλησίασε το όχημα το οποίο ξεκινούσε και χτυπώντας τα παράθυρά του φώναζε: «αίσχος, αίσχος στους περιφερειακούς!»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν αντέδρασε ψύχραιμα και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει για να του ζητήσει το λόγο.

 

Tags
Back to top button