Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεχαγιόγλου για το 19χρονο μοντέλο: «Ο «Πέτρος» είναι ο Ρουμάνος Petrica που συνόδευσε την Ειρήνη στην Αιθιοπία»

«Η Ειρήνη επιβεβαίωσε ότι το ένα πρόσωπο που ήξερε με το όνομα «Πέτρος», είναι το ίδιο με τη φωτογραφία και το όνομα που δημοσιεύσατε» δήλωσε ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος», με τους Γιώργο Λαμπράκο και Παναγιώτη Σουρέλη, επιβεβαιώνοντας τις αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» σχετικά με τους Ρουμάνους που συνόδευαν τη 19χρονη στην Αιθιοπία.

«Της άρεσαν πολύ τα ταξίδια και ήθελε στα 19 της να γνωρίσει τον κόσμο και να έχει καινούριες εμπειρίες» δήλωσε ο δικηγόρος του νεαρού μοντέλου, χωρίς όμως και ο ίδιος να έχει καταφέρει ακόμη να έχει σαφή απάντηση από την Ειρήνη για τον σκοπό των συγκεκριμένων ταξιδίων.

Την προσεχή Πέμπτη, η 19χρονη θα βρεθεί για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου στο Χονγκ Κονγκ, για να εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισής της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, το οποίο όμως θα απορριφθεί, όπως προδίκασε το αποτέλεσμα ο κ. Κεχαγιόγλου, καθώς η κατηγορούμενη δεν είναι μόνιμη κάτοικος Χονγκ Κονγκ, άρα θεωρείται ύποπτη φυγής.

Επίσης, ο γνωστός δικηγόρος δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι τις επόμενες ημέρες θα ανοιχθεί λογαριασμός για όποιον θέλει να συνεισφέρει οικονομικά, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για τη νομική υπεράσπιση της 19χρονης. Ο κ. Κεχαγιόγλου προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς και τα χρήματα θα δοθούν για την πληρωμή του Βρετανού δικηγόρου που διορίστηκε στο Χονγκ Κονγκ και τα υπόλοιπα δικαστικά έξοδα.

Τέλος, ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τα 136 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Ως δικηγόρος θα εκπροσωπήσει τον 33χρονο Σέρβο εντολέα του, που συνελήφθη στο διαμέρισμα, αύριο το πρωί, ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή ναρκωτικών στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Όπως είπε στην εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος», απόψε επρόκειτο να επικοινωνήσει με τον κατηγορούμενο, για να ενημερωθεί από τον ίδιο για την υπόθεση και στη συνέχεια θα ετοιμάσουν την υπερασπιστική του γραμμή.

Tags
Back to top button