Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλονιά: Αλβανός δραπέτης συνελήφθη μετά από 12 χρόνια

Συνελήφθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, δραπέτης φυλακών, που αναζητείτο από το 2005. Πρόκειται για 37χρονο σήμερα υπήκοο Αλβανίας, που εξέτιε ποινή κάθειρξης στις φυλακές Μαλανδρίνου, όταν τον Ιούλιο του 2005 ζήτησε και πήρε άδεια εξόδου από το κατάστημα κράτησης, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Η σύλληψή του έγινε στην Κεφαλονιά από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, όταν ο δραπέτης εντοπίστηκε στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και όπως διαπιστώθηκε από την εξέλιξη της έρευνας που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, αναζητείτο τα τελευταία δώδεκα χρόνια σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για ληστεία, διακεκριμένη κλοπή και παράνομη οπλοφορία, ενώ σε βάρος του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί και μία ακόμη καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Άμφισσας. Ο δραπέτης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλλονιάς.

Tags
Back to top button