Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

ΚΕΔΕ: Περισσότερα από 10,5 εκατ. τα «ξεχασμένα» τετραγωνικά ακινήτων που δηλώθηκαν

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διόρθωσης των τετραγωνικών, της ΚΕΔΕ, μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί,περισσότερες από 450.000 δηλώσεις που αντιστοιχούν σε πάνω από 10,5 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα.
 
Ο συνολικός αριθμός των δηλώσεων μέσω της πλατφόρμας αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ, δεδομένου ότι η σχετική ρύθμιση της διόρθωσης των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων, χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις, δεν έχει λήξη.

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της ΑΑΔΕ, της ΓΓΠΣ και του ΔΕΔΔΗΕ.

Χάρη στην πλατφόρμα οι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοί ιδιοκτήτες, χωρίς να περάσουν από τα « γκισέ» των δήμων, υπέβαλαν –εύκολα και απλά– τις δηλώσεις τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, στην πλατφόρμα προστέθηκαν και άλλες λειτουργίες, που την καθιστούν ακόμη πιο εύχρηστη. Μεταξύ άλλων παρέχεται πλέον η δυνατότητα δήλωσης ηλεκτροδοτούμενων τ.μ. από κοινόχρηστο ρολόι, βελτιώθηκε η εισαγωγή κινητού τηλεφώνου, προστέθηκε πεδίο χαρακτηρισμού ενός ακινήτου ως εντός-εκτός οικισμού κ.ά.

Tags
Back to top button