Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κατοικούνται άλλοι πλανήτες;

Ο Ιταλός αστρονόμος Pio Emanueli εξέταζε, σε άρθρο δημοσιευμένο σε επιστημονικό περιοδικό του Μιλάνου, το ζήτημα, εάν υπάρχουν κι άλλοι κατοικημένοι κόσμοι στο Σύμπαν.Υποστήριζε πως η ύπαρξη ζωής και σε άλλους πλανήτες, ίσως και ακόμη και στο δικό μας πλανητικό σύστημα, αλλά και σε άλλα, μακρινότερα, ήταν πέρα από κάθε αμφιβολία.Ο Emanueli έλεγε σχετικώς:“Υπάρχουν στον γαλαξία μας εκατομμύρια αστέρες, οι οποίοι είναι ήλιοι όμοιοι με τον δικό μας και πολλοί, μάλιστα, εξ αυτών, είναι ακόμη μεγαλύτεροι. Κάθε τέτοιος ήλιος, λοιπόν, έχει τους πλανήτες του, τους οποίους σήμερα δεν μπορούμε να διακρίνουμε με τα τηλεσκόπια που διαθέτουμε.Μεταξύ των δισεκατομμυρίων αυτών πλανητών, βεβαίως, θα υπάρχουν πολλές χιλιάδες στους οποίους επικρατούν κλιματολογικοί όροι, που δημιούργησαν ζωή στον πλανήτη μας.Φυσικά, δεν είμαστε σε θέση ούτε και να φανταστούμε ακόμη πώς είναι εκεί η ζωή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.Σε όλους ανεξαιρέτως τους πλανήτες υπάρχει ζωή, αρκεί να υφίσταται ατμόσφαιρα και νερό”.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 28/04/1931…
Tags
Back to top button