Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κατηγορίες για Ζάεφ ότι βγάζει κεφάλαια από τα Σκόπια για αγορές στην Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του VMRO-DPMNE, Ναούμ Στοϊλόφσκι ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ότι ο πρώην πρωθυπουργός,  Ζόραν Ζάεφ, δεν έχει απαντήσει για τη μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων της οικογένειας Ζάεφ στη Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως σημειώνει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων, η οικογένεια Ζάεφ έχουν ανοίξει τουλάχιστον πέντε εταιρείες στο Πετρίτς του Μπλαγκόεβγκραντ  και ότι ο Ζόραν Ζάεφ και η οικογένειά του βγάζουν κεφάλαια από τα Σκόπια και αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα.

Με φόντο την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 15ης  Ιουλίου, το VMRO-DPMNE κατηγορεί τον επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ένωσης:

«Ο Ζόραν Ζάεφ πρέπει να απαντήσει εάν τα ξαδέλφια του, ενόψει της ήττας των εκλογών, ετοιμάζονται να φύγουν από τη χώρα! Ανοίγουν εταιρείες στη Βουλγαρία, και συγχρόνως αγοράζουν σπίτια και οικόπεδα στην Ελλάδα! Μάλιστα, ο Μπομπάν Ζάεφ, ο εξάδελφος του Ζόραν αγόρασε ένα μεγάλο σπίτι σε ελληνική παραλία», είπε ο Στοϊλόφσκι.

Tags
Back to top button