Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καθηγητής Συρίγος: Πρόβλημα για όλη την Ευρώπη αν γίνει πόλεμος στην Ουκρανία...(Ηχητικό)

 

Για τις εξελίξεις στην ουκρανική κρίση, τον κίνδυνο ανάφλεξης και πόσο θα επηρεάσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μίλησε ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος στην εκπομπή «Ραντάρ» και τον διευθυντή του AlphaRadio, Τάκη Χατζή.

Καθηγητής Βαληνάκης: Η Ουκρανική καταιγίδα στον ορίζοντα — Επιπτώσεις για την Ελλάδα

Πρόβλημα για όλη την Ευρώπη αν γίνει πόλεμος στην Ουκρανία! Η διπλωματία δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Η λογική της εξημέρωσης του θηρίου πρέπει να αποφευχθεί.

Ακούστε  το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε ο κος Καλεντερίδης

 

Tags
Back to top button