Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καθηγητής Μάζης: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να φέρουν τον Πούτιν στα όρια του... (Βίντεο)

 

Αστεία η ημερομηνία επίθεσης της Ρωσίας!

Ποιες μυστικές υπηρεσίες λειτουργούν κατά αυτόν τον τρόπο;

Οι ΗΠΑ προσπαθούν να δοκιμάσουν τον Πούτιν, προσπαθούν να τον φέρουν στα όρια του.

Καταιγίδα της Ερήμου της Ρωσίας: Η επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία αποκαλύπτει τη στρατηγική της για την Ουκρανία

Στην ουκρανική κρίση αναφέρθηκε, ο Ιωάννης Μάζης, ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Επιστήμης, στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο στο Mega Channel.

Οξύνεται η κατάσταση με δείγματα όπως οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής περί ρωσικής επίθεσης στις 16 Φεβρουαρίου 2022. Προσπαθούν να δοκιμάσουν τον Πούτιν. Θα την πληρώσουν οι Ουκρανοί με μία ελεγχόμενη έκρηξη.

Οι ΗΠΑ θέλουν να τους βάλουν να συρθούν σε πόλεμο. Γι'αυτό ο Ζελένσκι προσπαθεί να το αποφύγει αλλά πιέζεται. Υπάρχει σχεδιασμός για χωρισμό της Ουκρανίας σε δυτική και ανατολική. Αλλά θα την πληρώσει ο κόσμος.\

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάββας Καλεντερίδης 

Tags
Back to top button