Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη: Στα χέρια των αρχών ο διαρρήκτης με το ποδήλατο

Ο δράστης των κλοπών διαρρήξεων έχει ταυτοποιηθεί και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Από τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αρχές διαπιστώθηκε ότι ο δράστης επιβαίνοντας σε ποδήλατο, εντόπιζε κατοικίες που απουσίαζαν οι ένοικοι και παραβιάζοντας τις πόρτες ή τα παράθυρα, αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2024, διαπιστώθηκε ότι διέπραξε 12 διαρρήξεις σε μονοκατοικίες στην Κατερίνη, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.550 ευρώ, καθώς και κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 19.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Στο σπίτι του συλληφθέντα σε περιοχή της Πιερίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ και μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.

Επίσης κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Tags
Back to top button