Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερίνη: Πυροσβέστες έσωσαν γατάκι – Είχε σφηνώσει σε κονσεβοκούτι

Ένα… ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε περιοχή της Καλλιθέας, στην Κατερίνη, το βράδυ της Παρασκευής (16/02).

Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από πολίτη που ενημέρωσε για μία γάτα, το κεφάλι της οποίας είχε σφηνωθεί σε ένα μεταλλικό κουτί κονσέρβας που πιθανότατα περιείχε τροφή.

Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση, καθώς πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν το κεφάλι της γάτας. Αρχικά, με ειδικές κινήσεις κατάφεραν να ηρεμήσουν το ζώο και στη συνέχεια, προσεκτικά το βοήθησαν να απελευθερωθεί από το κουτί της κονσέρβας, χωρίς να τραυματισθεί, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης, τόνισε πως «τα απορρίμματά μας, πολλές φορές, γίνονται θανάσιμες παγίδες για πεινασμένα ζωάκια» και απηύθυνε έκκληση «να συμπιέζουμε και να λυγίζουμε όλες τις κονσέρβες, πριν τις πετάξουμε στα σκουπίδια».

Tags
Back to top button