Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέληξε το 14μηνο κοριτσάκι που είχε πέσει σε πισίνα στο Παραλίμνι

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το 14μηνο κοριτσάκι που είχε πέσει σε πισίνα στο Παραλίμνι και νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 08.30 το πρωί της Παρασκευής 7 Αυγούστου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αγγλοκύπριο κοριτσάκι έπεσε στην πισίνα του εξοχικού στο Παραλίμνι, όπου διέμενε για διακοπές με τους γονείς του.

Οι γονείς μαζί με γείτονες ανέσυραν το κοριτσάκι από την πισίνα και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αλλά λόγω της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ωστόσο, χθες το πρωί το κοριτσάκι έχασε τη μάχη για τη ζωή και τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Tags
Back to top button