Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάσχουν την πρώτη κατοικία συνταξιούχου για χρέη 15.000 ευρώ – Κατά τα άλλα μόνο τα σπίτια των πλουσίων βγαίνουν στο σφυρί

Για χρέος 15.000 ευρώ κατάσχεται η πρώτη κατοικία, ένα υπόγειο διαμέρισμα 43 τμ. μιας συνταξιούχου, όπως εξήγησε η ίδια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια η συνταξιούχος το χρέος της στην Εφορία είναι 10.000 ευρώ και οι τόκοι 5.000, ενώ οι 2.000 ευρώ είναι από λάθος της Εφορίας, το οποίο δεν έχει αποκατασταθεί και δεν έχει σβηστεί το χρέος.

Να σημειωθεί ότι, η αντικειμενική αξία του σπιτιού είναι 20.000 ευρώ.

Παράλληλα, όπως δήλωσε η ίδια η συνταξιούχος, γίνονται κρατήσεις από τη σύνταξή της, η οποία πιστώνεται σε ακατάσχετο λογαριασμό.

Πλέον η 65χρονη γυναίκα έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και φιλοξενείται σε οικείους της, ενώ λόγω του ότι ο πλειστηριασμός θα γίνει ηλεκτρονικά, αγνοεί το χρόνο πραγματοποίησής του.

Πηγή: 

Tags
Back to top button