Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καταπλέει σε δύο ημέρες στη Λεμεσό το πλωτό γεωτρύπανο της Exxon Mobil

Εντός των επόμενων 48 ωρών αναμένεται στη Λεμεσό το πλοίο-γεωτρύπανο "Stena IceMax", το οποίο θα διενεργήσει γεώτρηση στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, για λογαριασμό της αμερικανικής εταιρείας Exxon Mobil, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το πρωί, οι αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέδωσαν οδηγία προς ναυτιλλομένους για τον στόχο "Δελφίνο" στο τεμάχιο 10, με ισχύ μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου.

Αρμόδια πηγή δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το γεωτρύπανο αναμένεται στην Κύπρο, εντός του προκαθορισμένου χρονικού πλαισίου και πως όλα βαίνουν βάσει του συμφωνημένου προγράμματος.

Επιβεβαίωσε, παράλληλα, ότι η εκδοθείσα "Νάφτεξ", αφορά στο στόχο "Δελφίνο".

Σύμφωνα με την οδηγία προς ναυτιλλομένους, δημιουργείται ζώνη ασφαλείας ακτίνας 500 μέτρων γύρω από το "Stena IceMax", η παραβίαση της οποίας αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Οι γεωτρητικές εργασίες της ExxonMobil αναμένεται να ξεκινήσουν στις 15 Νοεμβρίου.

 

Tags
Back to top button