Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καταλήφθηκαν από τους Ρώσους Μπερντίτσι-Αρχαγκελένσκ-Ρωσικά drone κατέστρεψαν και δεύτερο άρμα μάχης M-1 ABRAMS μαζί με Bradley (Βίντεο)

Σε κυνήγι αμερικανικών αρμάτων μάχης M-1 ABRAMS και γενικά κάθε δυτικού εξοπλισμού έχουν επιδοθεί οι Ρώσοι.

Έγινε γνωστό ότι καταστράφηκε και δεύτερο αμερικανικό άρμα μάχης M1 Abrams με χρήση drone, το οποίο πρόκειται να μεταφερθεί στη Μόσχα, για να αυξήσει την έκθεση τροπαίων του Πούτιν, εξοργίζοντας το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Μετά την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στο Νοβοκαλίνοβο και την Κεραμίκα, οι Ρώσοι κατέλαβαν το κέντρο του Αρχάγγελσκ, καταλαμβάνοντας μια περιοχή πλάτους έως 3,85 km και βάθους έως 2 km.

Μονάδες της ρωσικής ομάδας στρατευμάτων "Κέντρο", εισήλθαν επίσης πλήρως και στον οικισμό Μπερντούτσι, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αποδεικνύοντας αυτό που αναφέρουμε εδώ και ημέρες περί συνεχούς ρωσικής προέλασης σε πολλά σημεία του μετώπου.

Gold Switzerland: Στο παρά 1’ το ρολόι της Αποκάλυψης για τις αγορές – Έρχεται η κατάρρευση των Πάντων

Οι Αμερικανοί αναζητούν τρόπους να σώσουν τα εναπομείναντα άρματα μάχης τους

Αμερικανοί επιτελείς σπαζοκεφαλιάζουν στο Πεντάγωνο με στόχο να σώσουν τα εναπομείναντα άρματα μάχης M1A1 Abrams της Ουκρανίας από τις ρωσικές επιθέσεις.

Σε κατάσταση πολιορκίας η Κωνσταντινούπολη όπου σημειώνονται βίαιες διαδηλώσεις-Χιλιάδες αστυνομικοί συλλαμβάνουν τους διαδηλωτές

Αυτό αποκάλυψε ο υπαρχηγός του Μικτού Επιτελείου .

«[Όλα μας] τεθωρακισμένα οχήματα μπορεί να κινδυνεύουν ενόψει της ευρείας εξάπλωσης των μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων», δήλωσε ο Ναύαρχος Γκρέιντι σε συνέντευξή του στο Associated Press.

Οι ανώτατοι Αξιωματικοί του Πενταγώνου, μαζί με την κυβέρνηση του Κιέβου, αναζητούν μανιωδώς την αλλαγή τακτικής των επιχειρήσεων των τεθωρακισμένων τους.

Οι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να αποσύρουν κάθε αμερικανικό και γερμανικό άρμα μάχης από την πρώτη γραμμή και να το μετακινήσουν προς τα πίσω.

Δύο στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, επιβεβαίωσαν στο Associated Press ότι αυτό έγινε λόγω της απειλής των ρωσικών drones Lancet. Οι Αμερικανοί συμφώνησαν απρόθυμα να στείλουν 31 Abrams στην Ουκρανία τον Ιανουάριο του 2023.

Για πολλούς μήνες, ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι έκανε κκληση σε  όλα τα  υπουργεία Εξωτερικών στην δύση, εκλιπαρώντας για άρματα μάχης  που κοστίζουν περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια ανά μονάδα. Τα αμερικανικά Abrams έφτασαν στην Ουκρανία μόλις τον Σεπτέμβριο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκπαίδευσαν Ουκρανούς στρατιωτικούς στη στρατιωτική βάση Grafenwoehr στη Γερμανία, εξηγώντας στους διοικητές πώς να χρησιμοποιούν ακριβό εξοπλισμό σε μάχες συνδυασμένων όπλων.

Τα Abrams επρόκειτο να λειτουργήσουν ως μέρος ενός συστήματος προώθησης τεθωρακισμένων δυνάμεων, συντονίζοντας κινήσεις με πυρά μπαράζ πυροβολικού, μηχανοκίνητο πεζικό και αεροσκάφη.

Η Ουκρανία έχει χρησιμοποιήσει τον Abrams μόνο σε εξαιρετικά περιορισμένο βαθμό και φοβάται να τον συμπεριλάβει σε επιχειρήσεις συνδυασμένων όπλων.

Αμερικανικό δημοσίευμα τονίζει ότι τα τεθωρακισμένα των ΗΠΑ, έχουν γίνει στόχος προτεραιότητας για τα ρωσικά drones.

Η πυκνότητα χρήσης των ρωσικών UAV είναι περίπου 100 για κάθε 10 χιλιόμετρα της πρώτης γραμμής.

Έτσι, «δεν υπάρχει ανοιχτή περιοχή στην οποία μπορείτε απλά να κινηθούν τα άρματα μάχης χωρίς φόβο ανεντοπισμού», δήλωσε στο Associated Press ένας ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ.

Η είδηση ​​για την απόσυρση των αμερικανικών αρμάτων μάχης από την πρώτη γραμμή συνέπεσε με τη δεύτερη επέτειο από τη δημιουργία της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας, η οποία ιδρύθηκε με πρωτοβουλία των Ηνωμένων Πολιτειών.  Η Ομάδα Επαφής συνεδριάζει κάθε μήνα για να αξιολογήσει τις ανάγκες της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης, μόνο που αυτό που λείπει είναι χιλιάδες εκπαιδευμένοι στρατιώτες εν μέσω ρωσικής προέλασης σε όλο σχεδόν το μέτωπο και αυτό είναι ανέφικτο πλέον.

Tags
Back to top button