Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρδίτσα: Βγήκαν με τα τρακτέρ στην πλατεία - Τι ζητούν (εικόνες)

Στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε σήμερα αγροκτηνοτροφικό συλλαλητήριο με τρακτέρ.

Οι αγροκτηνοτρόφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) και συγκεντρώθηκαν από το πρωί σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καρδίτσας. Στην συγκέντρωση μίλησαν ο γγ της ΕΟΑΣΚ Κώστας Τζέλλας, η Ελένη Καρυά εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Κώστας Κουβαράς εκ μερους του Συνδικάτου Οικοδόμων και ο Σωτ. Γιαννακός αντιπρόεδρος της ΕΟΑΣΚ.
 
Μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι «ο αγώνας ενάντια στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν θα είναι σκληρός και επίμονος, δεν θα λυθεί σε μια κινητοποίηση, όσο μαζική και πετυχημένη και αν είναι. Χρειάζεται καλύτερη οργάνωση μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους γιατί είναι το αγωνιστικό μετερίζι που συσπειρώνει αγρότες και κτηνοτρόφους».
 
Όσον αφορά το διεκδικητικό πλαίσιο έγινε λόγος για αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως στους εφοπλιστές, άμεση μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος κατά 50% στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, όπως και καμιά μείωση του αφορολόγητου ορίου. Φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων. Επίσης, αφορολόγητο ατομικό εισόδημα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο με 3.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Στο διεκδικητικό πλαίσιο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κατώτατες εγγυημένες τιμές για τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν εισόδημα για επιβίωση και συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας. 'Αμεση πληρωμή των αγροτικών προϊόντων κατά την παράδοσή τους. Φθηνά προϊόντα για τις λαϊκές ανάγκες ενάντια στην κερδοσκοπία εμπόρων και βιομηχανιών, σύνδεση των ενισχύσεων με την παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο.

Tags
Back to top button