Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κάνει την "πάπια" ο Σουλτάνος μετά την εισβολή του Ισραήλ-Στηρίζει τον Λίβανο με δηλώσεις και από....μακριά

O Ερντογάν το περασμένο καλοκαίρι: Θα στείλουμε τουρκικές δυνάμεις εάν το Ισραήλ αποφασίσει να εισβάλει στον Λίβανο. Λοιπόν…οι ισραηλινές δυνάμεις βρίσκονται τώρα στον Λίβανο και ο Ερντογάν κάνει την πάπια.

Η ισραηλινή επιθετικότητα στοχεύει την Τουρκία, δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, με αφορμή την ομιλία του για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, και προσέθεσε ότι για την πατρίδα και την ανεξαρτησία της η χώρα του θα αντιταχθεί σε αυτή την "κρατική τρομοκρατία" με όλα τα μέσα που διαθέτει.

"Ενώ το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα και τρομοκρατικές επιθέσεις στον Λίβανο, την ίδια στιγμή προσπαθεί με κάθε είδους προκλήσεις να παρασύρει τις χώρες της περιοχής στη φωτιά του", δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Κλιμακώνεται ο πόλεμος στην Μ. Ανατολή! Το Ιράν ετοιμάζει πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ

Ο Ταγίπ Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι "μετά την Παλαιστίνη και τον Λίβανο, η ισραηλινή κυβέρνηση υποκινούμενη από την αυταπάτη της Γης της Επαγγελίας, θα βάλει στο στόχαστρο την πατρίδα μας. Η κατοχή, η τρομοκρατία και η επιθετικότητα είναι ακριβώς δίπλα μας. Απέναντι μας δεν έχουμε ένα κράτος που δεσμεύεται από το δίκαιο, αλλά μια δολοφονική αγέλη που τρέφεται με αίμα και ευδοκιμεί στην κατοχή".

Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε επίσης ότι "η ισραηλινή επιθετικότητα περιλαμβάνει και την Τουρκία" και προσέθεσε ότι "για την πατρίδα μας, το έθνος μας και την ανεξαρτησία μας, θα σταθούμε απέναντι σε αυτή την κρατική τρομοκρατία με κάθε μέσο που διαθέτουμε".

Οι οφειλέτες θα μπλοκαριστούν! "Μπλόκο" στις συναλλαγές όσων χρωστούν μικροποσά σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ

"Προειδοποιώ το Ισραήλ με σαφήνεια, οι συνέπειες της χερσαίας επιχείρησής του στον Λίβανο δεν θα είναι παρόμοιες με τις προηγούμενες κατοχές του" είπε, μεταξύ άλλων, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χωρίς να διευκρινίζει ποιες θα είναι αυτές οι συνέπειες, και τόνισε πως "ενώ το παγκόσμιο σύστημα κλονίζεται ριζικά, το Κοινοβούλιο μας θα καθοδηγήσει τόσο τη χώρα μας όσο και τη γεωγραφία μας με αξιοπρέπεια, κοινή λογική και συναίνεση".

Tags
Back to top button