Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε όνειρα Ταγίπ! «Ασπίδα» προστασίας από το ΠΝ: Η ΤΠΚ Κρυσταλλίδης περιπολεί το Καστελόριζο (βίντεο)

Την Καλύτερη απάντηση έδωσε το Πολεμικό μας Ναυτικό στους Τούρκους που ονειρεύονται να αφανίσουν το Βράχο του Αιγαίου στην Εσχατιά της Ελλάδος …Αλλά και στους » εθνομηδενιστές που ονειρεύονται λύσεις αλλά Πρέσπες!»

Με όλα της τα Όπλα απλωμένα και έτοιμα για όλα τα ενδεχόμενα το Πολεμικό Ναυτικό με τα Πανίσχυρα και Ταχύπλοα Σκάφη τις Τορπιλακάτους που διαθέτει , κατασκευασμένες στα Ελληνικά Ναυπηγεία να μην ξεχνιόμαστε ..

..Μπαίνει στο λιμάνι της Μεγίστης! και με Οκτώ (8) Κ/Β EXOCETMM40 BLK2 Έτοιμα

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΟΙΟΥ

Μήκος: 61.9m
Πλάτος: 9.5m
Βύθισμα: 2.8m
Εκτόπισμα: 670 tn
Μέγιστη Ταχύτητα: 33.5knots
Αυτονομία: Πάνω από 1000 ν.μ.
Οπλισμός : 1.Οκτώ (8) Κ/Β EXOCETMM40 BLK2
2.1ΠΒ76mm/62 SUPER RAPIDO
3.Δύο (2) ΠΒ 30mmOTOBREDA
4.Αντιβληματικό (CIWS) -A/AΣύστημα: GMLSRAM

Πρόωση : Τέσσερις κύριες μηχανές MTUμε μέγιστη ιπποδύναμη 5790HPανα μηχανή.
Πλήρωμα: 45 άνδρες

Tags
Back to top button