Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καναδάς: Στρατιωτικός νόμος από τον εκλεκτό του Κ.Σβάμπ - Συγκρούσεις με έναν νεκρό και τραυματίες!

Στρατιωτικό καθεστώς επέβαλλε ο εκλεκτός του Κλάους Σβάμπ Τζαστίν Τριντό στην Οττάβα κατεβάζοντας στρατό, αστυνομία ακόμα και άλογα εναντίον των διαδηλωτών που για τρίτη εβδομάδα είχαν καταλάβει το κέντρο της πόλης και τον λόφο του κοινοβουλίου διαμαρτυρόμενοι για την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού καθώς και για όλα τα εφιαλτικά μέτρα που εδώ και δυο χρόνια έχουν επιβληθεί στην χώρα με την δικαιολογία της πανδημίας.

Ο Τριντό εκμεταλλευόμενος τις έκτακτες εξουσίες που πήρε με την ενεργοποίηση τους διατάγματος έκτακτης ανάγκης προχώρησε σε βάναυση επιχείρηση ανακατάληψης του κέντρου της Οτάβα.  Η αστυνομία της Οτάβα έχει συλλάβει περισσότερα από 100 άτομα καθώς η επιχείρηση συνεχίζει να ανακτήσει τους δρόμους του κέντρου της πόλης από την κατάληψη της συνοδείας φορτηγατζήδων.

Από τις 9:30 μ.μ., οι αστυνομικοί κινούνταν αργά προς τα δυτικά κατά μήκος της οδού Wellington για να απωθήσουν τους διαδηλωτές, με τις διασταυρώσεις της οδού Rideau και του Sussex Drive και της λεωφόρου Wellington και Mackenzie να καθαρίζονται από τους διαδηλωτές.

Η ένταση κλιμακώθηκε καθώς ο ήλιος έδυε και το σκοτάδι έπεσε πάνω από την περιοχή του κέντρου της πόλης την 22η ημέρα της διαδήλωσης "Συμφωνία Ελευθερίας" που έχει αποκλείσει αρκετούς δρόμους και έχει αναγκάσει τις επιχειρήσεις να κλείσουν.

Η αστυνομία της Οτάβα ανέφερε στο Twitter ότι οι διαδηλωτές επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και προσπαθούσαν να αφαιρέσουν τα όπλα των αστυνομικών. Μερικά άτομα είχαν ψεκαστεί με πιπέρι στην οδό Wellington. 

Από την πλευρά των διαδηλωτών πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο για μια γυναίκα νεκρή  από την χθεσινή επιχείρηση καθώς και για τραυματίες ανάμεσα στους οποίους και παιδιά.  Αυτή την στιγμή στον Καναδά υπάρχουν πολλοί που φοβούνται ότι ο Τριντό θα εκμεταλλευτεί τις εξουσίες που του δίνει το σχετικό διάταγμα και με την δικαιολογία της αναταραχής θα παγιώσει την έκτακτη ανάγκη και τον εαυτό τους ως πρωθυπουργό. από τα παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικές  

 

 

  

Tags
Back to top button