Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάμερα «έπιασε» νταντά να κακοποιεί νήπιο στην Τουρκία (βίντεο)

Ένα ζευγάρι Τούρκων που ζουν στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε μπροστά στο θέαμα της νταντάς που είχαν στο σπίτι να χαστουκίζει με δύναμη το μικρό αγοράκι τους. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα που είχαν τοποθετήσει οι γονείς μέσα στο σπίτι για να καταγράψουν τις κινήσεις της 54χρονης γυναίκας μιας και οι υποψίες που είχαν πως κακομεταχειριζόταν το παιδί τους ήταν έντονες. Αυτές οι υποψίες έγιναν ακόμα πιο ισχυρές όταν παρατήρησαν μώλωπες στο σώμα του παιδιού.

Η 54χρονη Νάντια Σάποβαλ, φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Dailymail, να ασκεί βία στο μικρό αγοράκι ενώ εκείνο κλαίει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, του ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο για να το κάνει να σωπάσει.

Πριν ακόμα το ζευγάρι δει το βίντεο και ειδοποιήσει την αστυνομία, είχε ήδη απολύσει την νταντά λόγω της οργισμένης αντίδρασής της, όταν εκείνη συνειδητοποίησε ότι οι κινήσεις της καταγράφονταν από κρυφή κάμερα.

Η 54χρονη γυναίκα, γνωρίζοντας πως το ζευγάρι, μόλις δει το υλικό θα υποβάλλει μήνυση, διέφυγε στα νοτιοδυτικά της χώρας όπου τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές.

Tags
Back to top button