Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καλογήρου: 8.000 οι πρόσφυγες στη Μόρια, ενώ η δομή φτιάχτηκε για 2.100 άτομα

«Στη Μόρια υπάρχουν περισσότεροι από 8.000 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ η δομή φτιάχτηκε για 2.100 άτομα».

Αυτό δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή «Πρωινό Τανγκό» με τους Στέλλα Γκαντώνα και Αντώνη Φουρλή, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, μία ημέρα μετά το τελεσίγραφο που έστειλε στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας έκρινε το κέντρο φιλοξενίας ακατάλληλο και επικίνδυνο και έτσι η Χριστιάννα Καλογήρου ζητά να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα εντός 30 ημερών αλλιώς θα κλείσει το hot-spot, βάσει του νόμου.

Πρόσθεσε ότι στο Βόρειο Αιγαίο οι εγκλωβισμένοι ξεπερνούν τις 17.000 ενώ οι δομές αντέχουν μόλις 5,5 ενώ οι ροές όπως είπε έχουν αυξηθεί κατά 70% σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο.

Σημείωσε ότι η αποσυμφόρηση δεν προχωράει και τόνισε την οικονομική επιβάρυνση των κατοίκων του νησιού.

Ανέφερε επίσης ότι στο παρελθόν η Περιφέρεια έχει επιβάλει πρόστιμο στο αρμόδιο Υπουργείο για την έλλειψη βιολογικού καθαρισμού της περιοχής γύρω από τη Μόρια.

Tags
Back to top button