Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιάνος: Ερχεται καύσωνας το Σαββατοκύριακο – Θα χτυπήσει 38άρια ο υδράργυρος

Με τη θερμοκρασία να φτάνει ακόμα και τους 38 βαθμούς σε αρκετές περιοχές της χώρας, το σαββατοκύριακο προβλέπεται απόλυτα καλοκαιρινό.

Ο πρώτος μίνι καύσωνας γαι το 2017 είναι προ των πυλών και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για τις θερμοκρασίες που θα έχουμε το σαββατοκύριακο ανά την Ελλάδα.

Αναλυτικά αναφέρει ότι οι νομοί που θα σημειωθούν οι μέγιστες θερμοκρασίες (σε τοπικό επίπεδο) το Σάββατο θα είναι οι ακόλουθοι :

– Σερρών : 35°C
– Θεσσαλονίκης (δυτικά) : 35-36°C
– Πέλλας – Πιερίας – Ημαθίας : 37-38°C
– Λάρισας : 36°C
– Μαγνησίας : 36-37°C
– Φθιώτιδας : 36-37°C
– Βοιωτίας : 37-38°C
– Εύβοιας : 38°C
– Αττικής : 35-36°C και τοπικά 37-38°C (στα δυτικά αλλά και στα σύνορα με Βοιωτία)
– Κορινθίας : 36-37°C
– Αργολίδας 38°C
– Αρκαδίας (ανατολικά) : 36-37°C
– Λακωνίας : 36-37°C
– Δωδεκανήσων : 35-36°C
– Χανίων : 36-37°C
– Ηρακλείου : 35-36°C
– Λασιθίου : 37-38°C

Επισημαίνει δε ότι οι παραπάνω θερμοκρασίες είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων κατά 10°C πιο αυξημένες από την μέση τιμή για την εποχή.

Ο Καλλιάνος καταλήγει λέγοντας ότι «φαινόταν εδώ και μια εβδομάδα ότι θα φτάσουμε στους 37-38°C σε τοπικό επίπεδο. Να απολαύσετε τα μπάνια σας!».

 

Tags
Back to top button