Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιακμάνης για τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά στη Δ. Αττική – «Τρώνε τα ποντίκια»

Για τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ. στους καταυλισμούς Ρομά στη δυτική Αττική όπου πραγματοποιήθηκαν 12 συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και ρευματοκλοπές μίλησε το πρωί της Παρασκευής 11/10 ο πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. «Αν πας παθαίνεις πολιτισμικό σοκ» δήλωσε αναφερόμενος στις συνθήκες διαβίωσης.

«Η Αστυνομία μπαίνει, δεν υπάρχει άβατο. Μπαίνει στοχευμένα και μεγάλες δυνάμεις της Αστυνομίας μαζί, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά γιατί εκεί υπάρχουν πολλά παραβατικά στοιχεία. Πολλά σπίτια έκαναν ρευματοκλοπή. Αν πας σε αυτούς τους καταυλισμούς παθαίνεις πολιτισμικό σοκ.

Βλέπεις τις συνθήκες διαβίωσης και τρελαίνεσαι, ανθρώπους να τους τρώνε τα ποντίκια, αλλά άλλο αυτό και άλλο η εγκληματικότητα. Βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, έγιναν 12 συλλήψεις και βρέθηκαν και κλοπιμαία» επεσήμανε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Αχαΐα: Ρομά έδειραν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ επειδή νόμιζαν ότι πήγαν να τους κόψουν το ρεύμα

Πώς έγινε η αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική

Η αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική Αττική πραγματοποιήθηκε για την πάταξη της εγκληματικότητας. Ισχυρές δυνάμεις της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής με τη συνδρομή αντρών των ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ, drones που μετέδιδαν εικόνες στο κέντρο επιχειρήσεων και σκύλος ανιχνευτής των Κ-9, έκαναν στοχευμένες εφόδους σε συγκεκριμένα σπίτια στον καταυλισμό ρομά του Ζεφυρίου.

Η επιχείρηση έγινε σε 4 σπίτια ενώ έγιναν 12 συλλήψεις.

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης και τρεις ζυγαριές. Από την αστυνομία έγιναν δύο συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών, ένας για κατοχή και πέντε ακόμη άτομα για ρευματοκλοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν 80 αφαιρέσεις καλωδίων από πυλώνες ρεύματος.

 

Tags
Back to top button