Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλυμνος: Συνελήφθη 31χρονος που έκλεβε εικόνες από παρεκκλήσια

Τις πιθανές διασυνδέσεις του με κυκλώματα αρχαιοκαπήλων ή συλλεκτών θρησκευτικών κειμηλίων ερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην Κάλυμνο για ένα νεαρό κάτοικο που είχε ρημάξει τα απομονωμένα ξωκκλήσια του νησιού, από τα οποία έκλεβε αποκλειστικά εικόνες.
 
Οι τρεις απανωτές κλοπές που είχαν γίνει τον περασμένο Μάρτιο σε τρία παρεκκλήσια της Καλύμνου αποτέλεσαν το έναυσμα για την διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία οδήγησε στα ίχνη ενός 31χρονου Έλληνα που είχε κλέψει συνολικά 11 θρησκευτικές εικόνες! Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, τις βρήκαν όλες και τις επέστρεψαν στους εφημέριους των ναών.

Ο νεαρός ιερόσυλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ωστόσο ερευνάται αν ήθελε να κρατήσει τις κλεμμένες εικόνες για τον εαυτό του λόγω θρησκευτικού πάθους ή αν βρισκόταν σε αναζήτηση αγοραστών για να τις πουλήσει.

*** Το πιεστικό μηχάνημα που του… έλειπε είδε στην αυλή ενός σπιτιού στην Αμαλιάδα ένας νεαρός και τρύπωσε μέσα για να το “βουτήξει”! Όμως, ο ιδιοκτήτης τον είδε να απομακρύνεται με το αξίας 300 ευρώ μηχάνημα και έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας. Ο 24χρονος Έλληνας εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα με το κλεμμένο μηχάνημα που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Tags
Back to top button