Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Συνελήφθησαν 2 αδέρφια - Στην κατοχή τους βρέθηκαν οπλα και πομποδέκτης συντονισμένος στις συχνότητες της Αστυνομίας- Σύλληψη δύο αδελφών

Τα αδέλφια ηλικίας 42 και 50 χρόνων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες και παράνομη οπλοκατοχή από κοινού

 

Έπειτα από στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έκαναν έρευνα στο σπίτι δυο αδελφών σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου- Νέστορος αλλά, αντί για τις ποσότητες ναρκωτικών που περίμεναν, ανακάλυψαν παράνομο οπλισμό. 

Κατά την διάρκεια της έρευνας, που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, κατασχέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα, τέσσερα στιλέτα, μια ξιφολόγχη, 38 φυσίγγια, ένα ξύλινο κλομπ και ένας φορητός πομποδέκτης συντονισμένος στις συχνότητες της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα η προανάκριση να συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλα ποινικά αδικήματα. 

Τα αδέλφια ηλικίας 42 και 50 χρόνων συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες και παράνομη οπλοκατοχή από κοινού, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Tags
Back to top button