Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Καρκινοπαθείς καταγγέλλουν την έλλειψη γιατρών στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου

Όλο και περισσότερες γίνονται οι καταγγελίες στην Καλαμάτα, καθώς οι καρκινοπαθείς απευθύνουν δραματικές εκκλήσεις. Ποια είναι η απάντηση του νοσοκομείου;

Σύμφωνα με το protothema.gr, στο θέμα της έλλειψης γιατρών για τη στελέχωση του Ογκολογικού Τμήματος του νοσοκομείου στην Καλαμάτα, αναφέρθηκε καταγγέλλουσα που η μητέρα της πάσχει από καρκίνο. Η Αθανασία Δημητρίου, μίλησε στο Mega για το νοσοκομείο Καλαμάτας και τις ελλείψεις στο ογκολογικό τμήμα.

Στην Καλαμάτα λειτουργεί ογκολογική μονάδα, θεωρείται καλή κλινική, απλά το θέμα είναι ότι λειτουργεί με μια γιατρό, η οποία πριν από τα Χριστούγεννα λείπει με αναρρωτική άδεια. «Δεν γνωρίζω αν έχει παραιτηθεί αλλά λείπει με αναρρωτική άδεια», είπε αρχικά η γυναίκα και συνέχισε.

«Η απάντηση του νοσοκομείου είναι, επειδή έχω τη μητέρα μου εκεί και κάνει θεραπείες, να πάρουμε τηλέφωνο γύρω στις 12 με 15 Ιανουάριου για το αν έχει γυρίσει η γιατρός. Δεν ξέρουν αν θα έχει γυρίσει. Υποτίθεται ότι η γιατρός λείπει με αναρρωτική. Έχουν μείνει ασθενείς που συνεχίζουν τις θεραπείες τους αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπως της μητέρας μου, που είναι να βγει ένα καινούριο σχήμα θεραπειών, υπάρχουν οι εξετάσεις που έχουν μεταβληθεί και χρειάζεται γιατρός για να εγκρίνει τις εξετάσεις», συμπλήρωσε η κ. Δημητροπούλου.

Τι απαντά το νοσοκομείο

«Η απάντηση των υπευθύνων, είναι να βρούμε άλλο Ογκολόγο, να περιμένουμε να γυρίσει η γιατρός. Να πάμε σε άλλο νοσοκομείο που να έχει Ογκολόγο, το άλλο είναι στην Τρίπολη και εκεί πρέπει να κλείσουμε ραντεβού, και εκεί δεν είναι καλύτερη η κατάσταση. Είναι αναμονή το λιγότερο 3μηνο.

Τώρα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας δεν κλείνουν ραντεβού γιατί δεν ξέρουν πότε θα γυρίσει ο γιατρός. Δεν είναι μόνο οι ασθενείς όμως. Αυτή η νόσος δεν περιμένει κανέναν γιατρό να γυρίσει στα καθήκοντά του. είναι πολλοί που χρειάζονται τον γιατρό από όλη την Πελοπόννησο. Αναγκαστήκαμε να απευθυνθούμε  σε ιδρωτική κλινική και με ό,τι αυτό συνεπάγεται αναφορικά με το οικονομικό κόστος», υπογράμμισε η καταγγέλλουσα.

Tags
Back to top button