Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Καλαμάτα: Ιερέας ζήτησε να βγουν από το ναό όσοι δεν είχαν μάσκα

Ιερέας διέκοψε τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας, ζητώντας από τους πιστούς που δεν φορούσαν μάσκα να βγουν έξω.

Απαντώντας μάλιστα σε κάποιους πιστούς που αντέδρασαν, ο ιερέας ξεκαθάρισε ότι «δεν θα ανοίξουμε διάλογο… όσοι δε φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω, σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία».  

«Τον Λόγο του Θεού τον ξέρω καλύτερα από εσάς… Αντιρρησίες θα είσαστε στο σπίτι σας, όχι εδώ. Εδώ θα είστε υπάκουοι και σεβαστικοί. Κουμάντο και αντιρρησία στο σπίτι σας όχι εδώ μέσα», είπε στη συνέχεια ο ιερέας και ζήτησε σε διαφορετική περίπτωση να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Οι ιερείς και οι ψάλτες δεν φορούν μάσκα για να μπορούν να ψάλλουν, όπως διευκρίνισε.

Tags
Back to top button